Waardecoupon

Waardecoupon

Vele partijen bieden op de particuliere en zakelijke markt gronden aan als beleggingsobject.

Een bestemmingswijziging kan mogelijk op zich laten wachten en is uiteraard afhankelijk van diverse factoren.

Investeerders kunnen verschillende redenen hebben om eerder dan dat er een bestemmingswijziging heeft plaatsgevonden de gronden te willen verkopen. Bijvoorbeeld bij gebrek aan liquide middelen, een bijgestelde verwachtingswaarde of om een ander perceel te financieren. Wat de reden dan ook is, Kavel Platform biedt een uitstekend medium om deze gronden tussentijds te verhandelen.

In de afgelopen jaren zijn er via ons platform aanzienlijk grote hoeveelheden beleggingsobjecten verkocht, het Financieel Dagblad berichte hier ook al over.

Middels ons platform bieden wij partijen die beleggingsobjecten aanbieden de mogelijkheid om hun dienstverlening in de tussenliggende periode uit te breiden door middel van het leveren van coupons. Hiermee kan de investeerder zijn of haar perceel tussentijds verkopen. Op deze wijze biedt u als bedrijf de nazorg die u klant zal waarderen.

Hieronder treft u een overzicht van de kortingen die Kavel Platform biedt bij het afnemen van meerdere waardecoupons.

Bij afname van 10 waardecoupons van € 150,- per stuk: 10% korting.
Bij afname van 25 waardecoupons van € 150,- per stuk: 15% korting.
Bij afname van 50 waardecoupons van € 150,- per stuk: 20% korting.

De bovenstaande kortingen gelden ook voor grondeigenaren die grote hoeveelheden percelen op ons platform willen plaatsen; dit kan zonder de aankoop van waardecoupons.