Volg ons op:

Koop Amsterdam

Volg ons op:

Welkom bij Kavel Platform

Kavel Platform is een platform dat vraag en aanbod van grondpercelen en kavels bij elkaar brengt.

Grondeigenaren en makelaars kunnen via Kavel Platform grondpercelen en kavels op een overzichtelijke en transparante wijze aanbieden. Kavel Platform brengt geïnteresseerden in contact met de aanbiedende partij. Kavel Platform verricht zelf geen aan- of verkopen van grond.

Wat funda is voor de huiseigenaar, is Kavel Platform voor de grondeigenaar.

Kavel Platform heeft een ruim aanbod aan gronden en kavels verspreid door heel Nederland. Op onze marktplaats kunt u het aanbod zien.

Missie en doel van Kavel Platform

Kavel Platform vindt dat grond eenvoudig en goedkoop van eigenaar moet kunnen veranderen. Kavel Platform is de grootste marktplaats voor grondpercelen en wil dat ook blijven. Daarom maken wij het steeds makkelijker om grond te kopen en te verkopen. Ook zorgen wij dat steeds meer belangstellenden Kavel Platform weten te vinden en gebruiken.

Hoe werkt Kavel Platform?

Grondeigenaren en makelaars kunnen grondposities direct plaatsen op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen voor de plaatsing van percelen. Kavel Platform controleert te allen tijde de gegevens bij het kadaster, zodat het perceelnummer, locatie, grootte en bestemming overeenkomen met de gegevens van het kadaster op het moment van plaatsing. Kavel Platform plaatst de percelen op deze website binnen 5 werkdagen nadat ze zijn aangeboden.

Een potentiële koper of een serieus geïnteresseerde voor een perceel kan dit via een vrijblijvend bod kenbaar maken. De gegevens worden door Kavel Platform automatisch via e-mail doorgegeven aan de betreffende grondeigenaar of makelaar. De grondeigenaar of makelaar neemt vervolgens rechtstreeks contact op zonder tussenkomst van Kavel Platform. Kavel Platform brengt het contact tot stand maar is geen partij in een mogelijke transactie. Zie verder onze voorwaarden.

Kavel Platform investeert continu in de verbetering van haar dienstverlening. Ook investeert zij in campagnes en advertenties om het platform te promoten zodat het makkelijk gevonden wordt.

Wat kost een plaatsing?

Kavel Platform vraagt voor haar dienstverlening een eenmalig bedrag voor het aanbieden van agrarische- en bosgronden. Voor bouw- en recreatiekavels wordt een bedrag per 12 maanden in rekening gebracht. Wanneer een verkoop tot stand komt, brengt Kavel Platform geen transactiekosten in rekening. Hier vindt u onze prijslijst.

Aanvullende diensten

Kavel Platform biedt bedrijven de mogelijkheid om te adverteren op www.kavelplatform.nl. Dit kan met een banner op onze homepagina maar ook op andere locaties op onze website. Wilt u meer weten over het plaatsen van een banner? Stuur dan een e-mail naar info@kavelplatform.nl of bel ons gerust voor een advies op maat.